Bahasa: EN | 中文 | BM |

Mengenai Kami

Mengenai Kami

Pure Ocean Resources (“POR”) ditubuhkan sebagai satu lagi anak syarikat tambahan untuk bertumpu pada produk nilai tambah makanan laut seperti jenama Nikudo, Zana dan Yoki di Lembah Klang. Produk kami diedarkan secara besar-besaran kepada B2B dan sektor perkhidmatan makanan seperti hotel utama, pusat peranginan, restoran, pasar raya besar & pasar raya.

Produk makanan sejuk beku kami sentiasa memenuhi citarasa dan keperluan pengguna yang pebagai diserta dengan sijil HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, dan pensijilan HACCP, GMP, MeSTI & VHM yang dikeluarkan oleh Kementerian Kesihatan dan Jabatan Perkhidmatan Veterinar Malaysia. Dengan kesedaran kesihatan yang semakin meluas pada masa kini, tiada bahan pengawet diguna dalam produk kami.

Visi Kami:

Untuk memenuhi visi menyeluruh tentang kualiti terlebih dahulu, kami menggunakan kemudahan penyimpanan suhu rendah termaju terkini, menggunakan teknik dan jentera pengeluaran termaju, meletakkan usaha kami dalam memastikan kebersihan dan keselamatan yang terbaik, tahap segar dan kualiti tinggi produk makanan yang diproses dalam peti sejuk. Mengandungi prinsip Keselamatan Diutamakan syarikat kami, mana-mana produk makanan yang diproses dalam peti sejuk mesti mematuhi keperluan syarikat kami yang mestilah Tulen, Segar dan Kebersihan.

Misi Kami:

Untuk berusaha untuk membawa kepada pelanggan makanan berkualiti premium pada harga yang berpatutan, yang mudah disediakan dan nilai berkhasiat serta memenuhi keperluan paling ketat dunia untuk piawaian kesihatan dan kebersihan.